fbpx

SZEVASZ TAVASZI TÁBOR

Szerző: | 2013. ápr 20. | Aktuális

Itt van újra! A legjobb bemelegítés a nyárra – nyári programok, (leendő) nyári haverokkal. A Szarvasi Tábor, a Hanoar Hatzioni és a Hasomer Hacair közös, négy napos nagy durranása.

Időpont: 2013.05.17 – 05.20.
Helyszín: SALGÓTARJÁN
Ára: 15.000 Ft*

*Kedves Szülők! Amennyiben a Szarvas 2013 első regisztrációs napján (március 24.) a Tavaszi Táborunkat és a nyári táborozást együtt fizeti be, gyermeke mindkét táborban kedvezményesen,összesen 53.000 Ft-ért vehet részt, vagyis a Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábort ajándékba adjuk!

(Az ár tartalmazza mindkét tábor utazási költségét. Figyelem! A helyek száma korlátozott!)

A Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor részvételi díját csak készpénzben, bankkártyás vagy SZÉP – kártyás fizetéssel tudjuk elfogadni. Fizetni a Bálint Ház információs pultjában (1065 Budapest, Révay utca 16.) nyitvatartási időben lehet. A részvételi díj befizetéséig a jelentkezés feltételes. Kérjük, hogy a befizetést igazoló szelvényt, igazolást hozzák magukkal az induláshoz!

További információkkal és személyes segítséggel szolgálnak munkatársaink a Bálint Ház (Budapest, VI. kerület, Révay u. 16.) Szarvas irodájában, napközben, irodai órákban, valamint a Bálint Ház információs pultjában (vallási és állami ünnepnapok kivételével).

JELENTKEZZ MOST!

 

Mázkir választás

Mázkir választás

A héten új tisztválasztás történt, melyben a Mázkirokat választottunk meg. A Mázkirok a mozgalom külföldi...

Új hanukai társasjáték

Új hanukai társasjáték

Közelgő hanuka alkalmából szeretnénk meglepni titeket és teljes közösségeteket egy ajándékkal. A Somerben hiszünk...

Következő programjaink