fbpx

Boldog újévet – Sáná Tová Umetuká!

Szerző: | 2023. szept 15. | Aktuális

Kedves Közösségünk!
Ahogy összegyűlünk idén Ros Hásáná napján, hálát adunk a sok áldásért, amit ebben az évben kaptunk. A levegőt az új kezdet ígérete tölti be, és szívünkben reménykedünk a növekedés, az egység és a pozitív változás évében.
Az önvizsgálat és az ünneplés e pillanatában a Hashomer Hatzair Ifjúsági Mozgalom kitartó szellemére gondolunk. Mint a sófár hívása, a mi mozgalmunk is az igazságosság, az együttérzés és a Tikkun Olam iránti rendíthetetlen elkötelezettség hangját zengi.
Közös erőfeszítéseink révén olyan közösséget alakítottunk ki, amely nagyra értékeli az egyenlőséget, a befogadást és a mindenki számára biztonságos tér megteremtését. Hisszük, hogy a ma elvetett magok a megértés és az egység jövőjében fognak kivirágozni.
Ahogyan a gránátalma magjai is sokfélék, úgy a Somer közösségén belül is sokszínűek vagyunk, számos kötelék köt össze bennünket. Mindannyian, régi és új someresek, madrihok, hánikok, segítők és támogatók, a közös örökségünk tartós erejének bizonyítékai vagyunk. A zsidó értékek és az emberiség jobbítása iránti elkötelezettségünk olyan jelzőfény, amely mindannyiunk számára utat mutat.
Ahogy belevágunk ebbe az új évbe, tegyük ezt azzal a közös elhatározással, hogy kiállunk az értékeinkért, támogatjuk egymást, és építsük a megértés hídjait közösségeink között. Mi, Someresek, idén is megteszünk mindent a magyar zsidó ifjúság érdekében, erőt merítve mozgalmunk 110 éves történelméből.
Legyen ez a Ros Hásáná a tettek, az öröm és az újjáéledés ideje, és az előttünk álló év legyen áldások bőségével teli mindannyiunk számára. Ezekkel a gondolatokkal kívánunk mindannyiótóknak boldog új évet – Sáná Tová Umetuká!
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „tová cana umatsar Sikerekben és örrömökben gazdag új évet kíván a Hasomer Hacair!”
Mikor legyen a Somer?

Mikor legyen a Somer?

Na, mikor legyen a Somer? Segíts eldönteni, mikor legyenek a programjaink! Látogass el oldalunkra és töltsd ki rövid...

Következő programjaink