fbpx

PROGRAMVÁLTOZÁS – Közösen dolgozzuk fel érzéseinket

Szerző: | 2023. okt 12. | Aktuális, Hírek

Kedves hánihok! Kedves szülők!

Az Izraelben kirobbant háborúra reagálva a pénteki, október 13-án tartandó foglalkozásunk megváltozik és biztonsági okok miatt az online térben lesz megtartva.

A foglalkozáson a háború okán ébredt érzéseinket próbáljuk biztonságos térben megérteni, megosztani és elfogadni azokat. A foglalkozás korcsoportbontásban, a hánihok korosztályi sajátosságainak megfelelően történik. Kérjük a számítógépet még nem használó hánihjaink szüleit, hogy a kicsiknek is biztosítsatok lehetőséget, hogy madrihjaikkal fel tudják dolgozni érzéseiket!

Az eseményhez a Someres Discord szerverünkön tudtok csatlakozni. Találkozzunk 18:00-kor a „Nagyterem” nevű videószobában! A programot közösen indítjuk el, majd korcsoportokra osztva vehettek részt a beszélgetésen a saját madrihjaitokkal. A szülők a mozgalom vezetőitől kérdezhetnek a foglalkozás ideje alatt. A foglalkozáson nem csak aktív tagjaink vehetnek részt, tehát bárki szabadon csatlakozhat. Kérlek továbbítsd és reposztold a felhívásunkat!

Ha még nincs discord felhasználód vagy nem csatlakoztál a Somer discord szerveréhez, kérlek, pénteken 17:30-ig tedd meg! A discordunkhoz az alábbi linken tudtok csatlakozni: somer.hu/discord

Házák VeÁmác!

a Somer madrihjai

 

GARIN

GARIN

Téged is vonz Izrael és a someresek világa? 🇮🇱 Próbáld ki magad 2-3 hónap alatt a Garinon, ahol három különböző...

Önkénteskedés Izraelben

A 2023. október 7-i események és az azt követő hetek kihívást jelentettek és mai napig jelentenek. Az egész világból...

Hágsámá szeminárium 2024

Hágsámá szeminárium 2024

Ezen a hétvégén a Hágsámá szemináriumon vehettünk részt a Bálint Házban! A hágsámá, (someres) önmegvalósítás volt a fő...

Következő programjaink