fbpx

PROGRAMVÁLTOZÁS – Közösen dolgozzuk fel érzéseinket

Szerző: | 2023. szept 12.

Kedves hánihok! Kedves szülők!

Az Izraelben kirobbant háborúra reagálva a pénteki, október 13-án tartandó foglalkozásunk megváltozik és biztonsági okok miatt az online térben lesz megtartva.

A foglalkozáson a háború okán ébredt érzéseinket próbáljuk biztonságos térben megérteni, megosztani és elfogadni azokat. A foglalkozás korcsoportbontásban, a hánihok korosztályi sajátosságainak megfelelően történik. Kérjük a számítógépet még nem használó hánihjaink szüleit, hogy a kicsiknek is biztosítsatok lehetőséget, hogy madrihjaikkal fel tudják dolgozni érzéseiket!

Az eseményhez a Someres Discord szerverünkön tudtok csatlakozni. Találkozzunk 18:00-kor a „Nagyterem” nevű videószobában! A programot közösen indítjuk el, majd korcsoportokra osztva vehettek részt a beszélgetésen a saját madrihjaitokkal. A szülők a mozgalom vezetőitől kérdezhetnek a foglalkozás ideje alatt. A foglalkozáson nem csak aktív tagjaink vehetnek részt, tehát bárki szabadon csatlakozhat. Kérlek továbbítsd és reposztold a felhívásunkat!

Ha még nincs discord felhasználód vagy nem csatlakoztál a Somer discord szerveréhez, kérlek, pénteken 17:30-ig tedd meg! A discordunkhoz az alábbi linken tudtok csatlakozni: somer.hu/discord

Házák VeÁmác!

a Somer madrihjai

Mikor legyen a Somer?

Mikor legyen a Somer?

Na, mikor legyen a Somer? Segíts eldönteni, mikor legyenek a programjaink! Látogass el oldalunkra és töltsd ki rövid...

Időpont:

2024. 07. 12.
17:13

Helyszín:

Merkaz (korábbi nevén IKI)
1061, Budapest
Paulay Ede u. 1

Következő programjaink