fbpx

Ken Építés

Megállapodás és felújítás

2022. októberétől

Folyamatban. Amint lesznek híreink, azonnal feltöltjük ide. Mindaddig keress minket a felületeinken: somer.hu/kapcsolat

Első elképzelésünk így néz ki. Ha van neked is ötleted, kérjük, osszad meg velünk! 🙂

ÚJ KEN

2022. október

A Margit Negyed pályázat keretében sikerült partnerünkre lelnünk. Őrsi Gergely II. kerületi polgármester és munkatársai határozatban tájékoztattak minket, hogy lehetőségünk van a kiszemelt ingatlan bérbevételére. Nézd meg! 🙂

Az örömhír bejelentésére a mozgalom 110. évfordulójának alkalmából szervezett évadnyitó ünnepségen került sor. Valóban senki nem tudta Marcin kívül!

 

 

Fenntartás

2022. szeptember

A MAZSIHISZ vezetősége kérésünknek eleget téve úgy határozott, hogy eddigi munkánknak bizalmat szavaznak és a fenntarthatóság eléréséig támogatják munkánkat a bérleti díjak egy részének átvállalásával.

Ingatlankeresés

2021. február – 2022. október

20 hónapon át tartó otthonkeresésünk során több tucat ingatlant tekintettünk meg, megannyi pályázatot adtunk be és rendíthetetlenül kiálltunk a szükségleteink mellett, hogy minél kevesebb kompromisszummal járó közösségi teret hozhassunk létre. A várakozás meghozta gyümölcsét.

Forrásteremtés

2021. május

Az adjukossze.hu oldalon forrásteremtési kampányt indítottunk, amin azóta rendszeres adományozóink támogatnak minket, hogy leendő kenünket felújíthassuk. Csatlakozz te is a támogatók köréhez!

somer.hu/tamogatom

Szervezetfejlesztés

2020. december

asdasdasdasd